Inloggen op deze website

Inloggen op deze website

  • 23 Nov
wanhoop (555x635)

Beste senior,

Om in te loggen heb je een gebruikersnaam nodig. Dat is een getal van 5 of 6 cijfers, gelijk aan je debiteurennummer. Je gebruikersnaam is gekoppeld aan het e-mailadres, waarmee jij bij ons geregistreerd staat. Heb je al lang geen post ontvangen en weet je zeker dat je lid bent van VSAiMi, dan hebben wij waarschijnlijk een oud mailadres van je. Er blijken honderden onjuiste mailadressen in het bestand te zitten…

Je helpt ons enorm, als je inlogt, je gegevens up-to-date brengt en dit verzoek deelt met Albertianen in je netwerk.

Ken jij je gebruikersnaam/debiteurennummer niet, dan is het niet mogelijk in te loggen. Stuur in dat geval een bericht via de contactpagina naar de Abactis VSAiMi. Het kan even duren, want het is allemaal vrijwilligerswerk naast een gezin en een volle agenda als ondernemer.

OPSCHONEN LEDENBESTAND

Om het ledenbestand voor eens en voor altijd op orde te krijgen, werken we al geruime tijd hard aan de verbetering van de synchronisatie tussen:

  • het ledenbestand in Exact
  • de gebruikerslijst op deze website én
  • de mailinglijst voor de Nieuwsbrief VSAiMi en Bokaal Digitaal.

Dat verloopt nog niet in alle gevallen naar wens. Ervaar je problemen met inloggen of met het bewerken van je profielgegevens, neem dan contact op met de Abactis VSAiMi.

Marian Stoppelenburg (AM’79)
Abactis VSAiMi
abactis [at] vsaimi [punt] nl

Marian Stoppelenburg, 2015

 


Reacties zijn gesloten