Aanmelden als lid

Je bent geen student meer. Misschien al vele jaren niet meer. Tijdens je studie was je wél lid van de RKSV Albertus Magnus. Na afloop van je studie ben je niet direct lid geworden van de Vereniging Senioren AiMi. Natuurlijk kan dat alsnog. Je bent van harte welkom.

Controle van je gegevens

Na je aanmelding ontvang je via een e-mail bericht over je definitieve registratie als lid van VSAiMi. Vanwege controle van je gegevens kan dat een paar dagen duren. Daarna kun je met je debiteurennummer als gebruikersnaam inloggen op de website en heb je toegang tot het ledenbestand van ruim 3.600 senioren, tot het archief van de Bokaal sinds 1947, tot opnamen van Albertusliederen, foto’s en het overzicht van overleden Albertianen. 

Je krijgt als lid van VSAiMi uitnodigingen voor evenementen, borrels en de Algemene Jaarvergadering. Het jaarlijkse Seniorendiner is gratis voor leden van VSAiMi.

Aanmelden als lid

Om je aan te melden als lid van de Vereniging Senioren Alberi Magni klik je op de button. Je komt dan bij het aanmeldformulier.

Op het formulier geef je het Bestuur VSAiMi toestemming om 1x per jaar de contributie van €27,50 af te schrijven van je rekening.

Een deel van het bedrag komt ten goede aan de studentenvereniging. Het overige geld wordt besteed aan de senioren. Organiseer jij zelf een activiteit voor Albertianen in jouw regio, dan is daarvoor budget beschikbaar.