DecenniumFeest & Seniorendiner

Elk jaar, op de eerste zaterdag van oktober: DecenniumFeest met Seniorendiner & Gummi Challenge. Zorg dat jouw jaar niet ontbreekt!

Op zaterdag 6 oktober 2018 genoten ongeveer 120 senioren uit de jaren ’68, ’78, ’88 bij kaarslicht van een diner, geserveerd door ‘helden’ van het jaar 2018. Bekijk de foto’s.

Wil jij op zaterdag 5 oktober 2019, bij het Seniorendiner & Gummi Challenge zijn? Meld je aan voor dat het maximum (120) bereikt is. Aanmelden doe je via het contactformulier.

Foto’s van het DecenniumFeest/Seniorendiner 2018 vind je op deze pagina. Om deze pagina te openen moet je wel inloggen als lid van VSAiMi.

 

Elk jaar, op de eerste zaterdag van oktober, ben je welkom aan de Brugstraat 8 in Groningen voor het DecenniumFeest met een Seniorendiner én als uitsmijter de Gummi Challenge.

Fotografie door: StappenGroningen.nl

Mooie ontmoetingen op het dakterras, 6 oktober 2018

Het seniorendiner is gratis voor leden van VSAiMi. 

Ben je (nog) geen lid van VSAiMi? Ben je wel lid geweest van de RKSV? Meld je dan alsnog aan als lid van de Vereniging Senioren.

Programma DecenniumFeest 

12.00 uur: lunch voor Decenniumjaren die dat zelf organiseren
(neem hierover tijdig contact op met het bestuur VSAiMi)

14.00 – 16.30 uur: eigen middagprogramma, georganiseerd door de coördinatoren van de DecenniumJaren; meld je aan als coördinator voor het jaar 1959, 1969, 1979, 1989, 1999 of 2009…

16.30 uur: inloop voor de borrel
17.00 uur: borrel met enkele inhoudelijke bijdrage van senioren
19.00 uur: Seniorendiner, alleen voor wie zich vooraf aanmeldt
(op de FAAM en op de Kroeg)
vanaf 21.30 uur: DecenniumFeest met Gummi Challenge (start jaarliederen met het oudste jaarlied rond 21.30 uur)
23.00 uur: afsluiting DecenniumFeest

vanaf 23.00 uur: SWINGSCHUIT met de DENZ

Fotografie door: StappenGroningen.nl

Fotografie door: StappenGroningen.nl

Gummi Challenge: minstens 50 jaarliederen op één avond

Hoe mooi zou het zijn, Gummi Arabicum met één aaneengesloten serie jaarliederen, van 50ste-jaars of ouder op de bar, tot aan 1ste jaar studenten, die het leuk vinden senioren te ontmoeten. Deze ‘GUMMI CHALLENGE‘ maken we alleen maar waar met elkaar! Zorg dat jouw jaar niet ontbreekt bij het eerstvolgende DecenniumFeest.

In 2018 is het record jaarliederen helaas niet gebroken. We zongen en hoorden 23 jaarliederen. Het record uit 2017 staat op 27.

Na het Seniorendiner in 2017 werden tijdens de Gummi Challenge 27 jaarliederen ten gehore gebracht. 70+-jarige mannen en vrouwen die de bar beklimmen, een unieke ervaring voor alle aanwezigen.

Het DecenniumFeest is voor álle senioren en studenten, met ieder jaar speciale aandacht voor decennium-lichtingen én jaren rondom een decenniumjaar. Zo tref je steeds de mensen uit jouw eigen Albertus-tijd én oudere en jongere leden.

pand (960x235)

Wat is het DecenniumFeest?

Voor elke Decennium-lichting is de VSAiMi op zoek naar een jaarvertegenwoordiger. Hij of zij zet een eenvoudig programma in elkaar voor bijvoorbeeld een borrel, diner en daarna natuurlijk het feest op de Kroeg. Speciale aandacht én een budget is elk jaar beschikbaar voor de DecenniumJaren: lichtingen die 10, 20, 30, 40 en 50 jaar lid zijn van Albertus.

Logo DecenniumFeesten-1

Vier je jaarclublustrum op het DecenniumFeest

Een leuk idee is het wellicht voor jouw jaarclub, om het tweede, vierde, zesde, achtste of tiende lustrum van je jaarclub te vieren in het weekend van het DecenniumFeest.

 

glazenbier

Feest voor álle senioren en studenten AiMi

Het DecenniumFeest is – in het kader van de gewenste verticale integratie – een feest voor álle senioren en studenten van Albertus. Dus óók als je lid geworden bent in een ander jaar, ben je van harte welkom op de kroeg aan de Brugstraat 8 in Groningen. Neem je Lyra mee, want deze avond is bij uitstek een avond om al die mooie Albertus-liederen, dispuutsliederen én natuurlijk jaarliederen ten gehore te brengen.

Namen en e-mailadressen jaargenoten opvragen

Laat het ons weten als je jaargenoten wilt optrommelen. Wij helpen je graag aan een lijst met namen en e-mailadressen. Neem contact op met de Abactis VSAiMi via het contactformulier.